top of page
kattaus.jpg

Suomalaisten ruokaperinteiden asiantuntija

Olen puhujana innostava ja puhun vaikeistakin aiheista valoisasti ja eteenpäin katsoen. Puheenvuoroni tarjoavat inspiraatiota sekä konkreettisia kehittämisen välineitä, laittaen osallistujat pohtimaan, osallistumaan ja kehittämään työtään muotoilun keinoin. Varaa minut puhumaan, kouluttamaan tai paneelikeskustelun osallistujaksi.Minulta onnistuvat myös webinaarit ja somekeskustelut.

Olen ollut aikaisemmin mukana:

  • podcasteissa

  • tv-ohjelmissa

  • ajankohtaisissa lehtikirjoituksissa

  • blogeissa

  • kantaa ottavissa somejulkaisuissa

Ehdota rohkeasti yhteistyötä!

Photo 4.10.2020, 15.35.57 (1).jpg
YDINOSAAMINEN

  • Suomalainen ruoka

  • Verkostoituminen

  • Oman kulttuuripohjan hyödyntäminen

  • Asiakaspalvelu ja sen kehittäminen

  • Maaseutuyrittäjyys

  • Matkailuyrityksen tuotteistaminen

TYÖKOKEMUS

Majatalo Puukarin Pysäkki 01/2012- Yrittäjä/emäntä

A&S Restaurants 05/2008-08/2008 ja 12/2008-01/2009

 Hovimestari ja Ravintolapäällikön sijaisuus

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa 06/2001-02/2008

Ravintolapäällikkö: Sokos Hotel Koli (3 ravintolaa), Ravintola
Karhu, Ravintola Kolumbus

Kenttäkoulutettava, vuoropäällikkö Ravintola Bepop ja Amarillo

Berlin Excelsior Hotel**** 02/01-07/01
Työharjoittelu, aamiais- ja ala carte -tarjoilija

Ravintola Ukko-Tahko 12/1999-04/2000 /Tarjoilija

bottom of page