Suomalaisten ruokaperinteiden asiantuntija
Olen puhujana innostava ja puhun vaikeistakin aiheista valoisasti ja eteenpäin katsoen. Puheenvuoroni tarjoavat inspiraatiota sekä konkreettisia kehittämisen välineitä, laittaen osallistujat pohtimaan, osallistumaan ja kehittämään työtään muotoilun keinoin. Varaa minut puhumaan, kouluttamaan tai paneelikeskustelun osallistujaksi.Minulta onnistuvat myös webinaarit ja somekeskustelut.
Olen ollut aikaisemmin mukana:
-
podcasteissa
-
tv-ohjelmissa
-
ajankohtaisissa lehtikirjoituksissa
-
blogeissa
-
kantaa ottavissa somejulkaisuissa
Ehdota rohkeasti yhteistyötä!
YDINOSAAMINEN
-
Suomalainen ruoka
-
Verkostoituminen
-
Oman kulttuuripohjan hyödyntäminen
-
Asiakaspalvelu ja sen kehittäminen
-
Maaseutuyrittäjyys
-
Matkailuyrityksen tuotteistaminen
TYÖKOKEMUS
Majatalo Puukarin Pysäkki 01/2012- Yrittäjä/emäntä
A&S Restaurants 05/2008-08/2008 ja 12/2008-01/2009
Hovimestari ja Ravintolapäällikön sijaisuus
Pohjois-Karjalan Osuuskauppa 06/2001-02/2008
Ravintolapäällikkö: Sokos Hotel Koli (3 ravintolaa), Ravintola
Karhu, Ravintola Kolumbus
Kenttäkoulutettava, vuoropäällikkö Ravintola Bepop ja Amarillo
Berlin Excelsior Hotel**** 02/01-07/01
Työharjoittelu, aamiais- ja ala carte -tarjoilija
Ravintola Ukko-Tahko 12/1999-04/2000 /Tarjoilija